Trening vs mosjon :-)

Heisann

Først må jeg si at det er kjempegøy at så mange følger bloggen min :-) Tusen takk til alle dere som har kommet med så fine kommentarer.

I dag tenkte jeg at jeg skulle ta opp dette med å få rørt litt på seg. Jeg har nå fått utfordringer som jeg tidligere ville sett på som luksusproblemer. Jeg skal hvile og feites opp :-) Jeg trenger noen kilo å gå på til cellegiftkurene som starter om et par uker. I tillegg har operasjonen ført til at jeg må begrense aktiviteten for at det ikke skal dannes så mye væske og for at det skal få ro til å gro fint. Jeg er egentlig ikke vant til å ha begrensninger og, det er sikkert sykt, jeg savner en skikkelig joggetur. For all del; jeg skal røre meg og har vært ute å gått tur. Men det er liksom noe med å ha mest lyst til det en ikke kan gjøre :-) Jeg mener - jeg er ikke den som jogger mest til vanlig heller he he :-) Men altså; her er jeg og skal holde meg i form uten å overdrive

 

Hva regnes som trening og hva regnes  som mosjon? Jeg tenker som så at det uansett er bedre å få rørt litt på seg enn bare å sitte stille. Så kan en kanskje si at det du gjør uten at det koster for mye svette er mosjon. Mosjon er liksom kosedelen av treningen hvis du skjønner hva jeg mener. Det er vel der jeg er nå. Koser meg på tur uten å ha behov for å stupe rett i dusjen. Har med vann, te og matpakke i tillegg til et deilig sitteundelag og finner et utsiktspunkt etter en halv time :-)

Så når jeg da skal trene mindre enn jeg gjør til vanlig, ligge mer på sofaen enn jeg hvertfall gjør til vanlig og spise til dels mye mer enn jeg gjør til vanlig - ja da kan du kalle det utfordringer eller luksusproblem etter som hva du synes passer best :-) Det er liksom en middelvei mellom det å holde seg frisk og det å ende opp med tarmslyng, blodpropp og liggesår. Så derfor kommer jeg meg ut på en liten nytelsestur hver dag, noe som gjør godt både for kropp og sjel :-)

Ut på søndagstur folkens :-)

2 kommentarer

Kirsti

10.okt.2010 kl.17:01

Fin dag å gå tur i dag. Jeg har kjørt bil med pus. Med tilhørende kattejammer!

Men på lørdag var jeg på Gaustatoppen! Sikt til verdens ende!!!

Kanskje du vil gå tur med meg en dag? Eller hva med friskis og svettis?

Glad i deg, vennen.

Marianne i Venezuela

11.okt.2010 kl.20:32

Toril Toril Toril <3

Stooor klem fra Venezuela!

Skriv en ny kommentar

hits