Hår eller ikke hår? :-)

I dag har jeg vært hos frisøren og sett på parykk....

Når jeg fikk vite at jeg skulle ha cellegift og kom til å miste håret, var min første reaksjon: Jeg skal ikke ha hårhatt! Det har vel ikke blitt mindre tydelig i dag. Uansett hva frisøren sier om at dette ser helt naturlig ut så tror jeg ikke det er helt meg. For all del; de som er komfortable med det må bare velge det. Mitt utgangspunkt er et halvt år uten hår og ferdig med det. Nå har ikke jeg langt, bølgete og fantastisk hår å miste. De siste 15 årene har det vært kort kort kort og det er det jeg trives best med. Så når jeg er ferdig med kuren tar det nok ikke altfor lang tid å få det slik det er i dag. Ikke for det; jeg vet jo ikke helt hva som kommer ut etterpå da. Kanskje jeg blir krølltopp igjen? kanskje blir det grått? Hvem vet.  Regner i allefall med å feire 17. mai med eget hår :-)

Så nå tror jeg at jeg går for sjal og luevarianten. Det er utrolig mye lekkert å få kjøpt der ute og jeg har allerede begynt :-) Min kjære venninne, Trine, som bor i Mumbai har sendt meg de nydeligste silkesjal som det ikke skal bli tungt å ta i bruk. Og jeg ser at duse rosatoner som går over i burgunder passer til meg når jeg ikke har hår. Så nå blir det også litt shopping etter lekre øredobber som henger litt. Også der har jeg tjuvstartet litt :-)

Så derfor tror jeg at jeg enn så lenge velger å se positivt på dette også og ta det som det kommer. med eller uten hår :-)

Én kommentar

Nina Sevaldsen

13.okt.2010 kl.21:09

Du kommer til å bli typete i sjal og luer Toril!

tante Nina

Skriv en ny kommentar

hits