Om å bruke penger som en full sjømann... :-)

He he he

De som kjenner meg godt vet at jeg ikke har et særlig velutviklet shoppinggen. Jeg nærmest avskyr kjøpesentre og er der kun når det er noe jeg MÅ ha. Dette innebærer også at jeg da ikke handler veldig mye klær eller sko og det jeg handler kjøper jeg helst i byen der jeg kan få frisk luft. Men nå er jeg altså hjemmeværende da og har plutselig fått ledig tid på formiddager. I tillegg er det faktisk en hel del jeg trenger. Så i det siste har kortet gått en smule varmt :-)

I forbindelse med cellegiftkuren som ligger en liten uke fram i tid, kommer jeg til å miste håret. Som jeg skrev tidligere er jeg ikke særlig gira på hår som ikke er mitt eget og har valgt det bort. Jeg får derfor en sum penger til bruk på hårerstatning. Jeg kontaktet Nav for å høre om jeg kunne handle etter eget ønske og smak og så få dette refundert. Det gikk fint :-) Jeg kan handle luer, hatter, skjerf og sjal.

Og det har jeg gjort i dag... Jeg ante ikke at det var så enkelt å handle. Mulig det er for at det ikke er riktig mine penger eller for at Janne var med, jeg vet ikke, men pengene fikk bein å gå på :-)Jeg har kjøpt mange fantastisk fine sjal og skjerf som jeg skal bruke alene eller sette sammen. Her er det alt fra silketørkle fra Tyrihans og Husfliden til delig ullkast fra NU by staff og Himmelrike for kvinner her i Kristiansand. Det er silkeskjerf fra Accessorize og bommullssjal fra CMYK. Ellers er det varianter av litt smalere og fargerike skjerf som jeg skal bruke sammen med de ensfargede.Så er det luer da. Det nærmer seg jo vinter og jeg må ha noe å bruke ute. Nå hører jeg desverre ikke til dem som kler hodeplagg best men her får vi bare gjøre det beste ut av det :-) Jeg har kjøpt ordinære beanies i både ull og bomull. Det går i grått og rosa. Den lille skjønne fra Oleana gleder jeg meg til å ta i bruk. Den mørke grå er fra Nu by staff, den lysegrå og lyserosa er fra Lindex, den rosa med blomst og berreten er fra CMYK og capsen fra Accessorize. Jeg har valgt luer med litt pynt på. Tenker at det kan gjøre seg litt. Ellers er det også mye fint som kan festes på. Det er mye deilig strass og annet der ute:-)

Nå står det bare et deilig lite rosa Burberry på ønskelista :-)

3 kommentarer

Kamilla

14.okt.2010 kl.16:09

Den lyserosa lua i midten der var suuper fin!

Janne

14.okt.2010 kl.16:43

Dette var gøy! Du er og blir helskjønn :-)

marie

16.okt.2010 kl.12:12

Bærre lekkert!!!!!

Skriv en ny kommentar

hits