Det ble ikke start på behandling i går

Heisann

Jeg var veldig innstillt på å starte cellegiftbehandlingen i går. Nå ble det ikke det siden det er gått litt for kort tid siden operasjonen. men neste mandag er vi igang. Jeg fikk masse nyttig informasjon om det som nå skjer videre og enda en gang blir jeg imponert over hvor mange dyktige mennesker som jobber rundt meg :-)

Familien fortsetter å leve så normalt som mulig. Jeg er jo da hjemmeværende for tida og benytter mye av tiden til å lage deilig, sunn og hjemmelaget mat. I dag har jeg laget en grønnsakssuppe som også kan brukes som pastasaus.Denne er så godt som uten kalorier og er proppet med vitaminer. Hvis du ikke skal ha mye karbohydrater går det greit å kutte ut gulerøtter.

Her er oppskriften

2 bokser hermetisk tomat (gjerne med chili, hvitløk eller krydder), 3 gulerøtter, 1 rødløk, 1 squash, 2 terninger grønnsaksbuljong, 2 dl vann, selleri, brokoli og en renset chili (hvis du vil). Grønnsakene kuttes i små biter og has i kaserolle sammen med det andre. Kok dette opp og la det trekke til grønnsakene er møre. Ha i hvitløk, basilikum og koriander mot slutten av koketiden.  Du kan ha i annet krydder etter egen smak :-)

Når alt er mørt bruker du stavmikser eller foodprocessor og kjører det til suppe. Se på konsistensen etter hva du skal bruke den til. Jeg liker at den er litt tyktflytende.Vi serverte det med biter av kyllingfilet og ris i dag. Rasp over parmesan eller vanlig ost. Det er også knallgodt til pasta og kjøttdeig. Vi har en hjemme hos oss som ikke liker kokte grønnsaker men som elsker denne sausen :-)Jeg bruker den som suppe til lunch. Da rasper jeg parmesan på og krydrer godt med pepper og evt andre godsaker.

Den er velegnet for frysing så du kan godt lage en stor porsjon når du først er igang :-)

 

2 kommentarer

Hege J R

19.okt.2010 kl.21:59

Er så imponert over din gode penn og de flotte fotografiene som pynter opp sidene dine.

Takk for at du deler din positive energi med andre!

Ønsker deg alt det beste videre.

snuddpaahodet

21.okt.2010 kl.13:53

Hege J R:

Tusen takk for nydelig tilbakemelding :-) Jeg setter stor pris på det. Det er fint å blogge. Får ut mye og så er det noe å holde tankene på.

Skriv en ny kommentar

hits