Tiden går fort :-)

Nå går det sakte men sikkert opp for meg at jeg begynner å bli gammel :-)

Jeg synes ikke det er så himla lenge siden jeg var ut å øvelseskjørte med pappa og vi hørte på radioen at  "Challanger" hadde eksplodert på vei opp i verdensrommet. Men det er altså noen år siden. Nå er det jeg som har en som snart er 18 og som må trene på å kjøre bil. Hvor gamle var ikke foreldrene våre da vi gikk i andre videregående?? Nå er jeg altså en av dem :-) Men jeg duger i allefall til å sitte på siden når størstejenta skal få sertifikat. Hun kjører scooter og har heldigvis litt trafikkforståelse så jeg trenger ikke sitte med hjertet i halsen :-)

I går var første tur og vi fant et fint og stort område uten andre kjøretøy. Jeg synes det gikk veldig bra til ikke å ha prøvd før. Vi øvde på start og stopp og litt på giring. Gøy. Hun har nå fått blod på tann og har allerede booket inn tur på vei med rundkjøring til helga :-)

Det varer nok ikke lenge før min lille svarte konebil stadig er tom for bensin og ikke tilgjengelig :-) Men det er vel noe de aller fleste har vært gjennom selv og vet hvordan er. Jeg husker iallefall veldig godt de første turene med nytt førerkort. Jeg kunne bodd i bilen :-) Jeg liker fremdeles å kjøre bil og håper at også mine vil få en positiv opplevelse av dette.

 

Én kommentar

Monica

22.okt.2010 kl.19:12

Bringer frem minner ja......jeg husker naar du kjoerte opp....historier om kjoeretimene ..hmmm:).....og etterpaa crusing med Sevaldsen bakeri varebil...det var tider det:)

Klem

Skriv en ny kommentar

hits