Da er jeg i gang

Hei igjen :-)

Det er noen dager siden jeg sist var innpå og skrev nå. Jeg fikk endelig komme igang med behandlig på mandag og det har medført at jeg ikke har vært helt i form. Men uansett er det godt å være i gang. Det er noe med å ikke helt vite hva du går til og har hørt mange skrekkhistorier om hvordan dette er. Nå vet jeg hva dette ser ut til å innebære for min del og jeg skal ikke skryte på meg toppform.

Det tok en times tid å få cellegiften fra posene og inn i kroppen. Det gikk fint og jeg merket ikke ubehag. Fikk masse kvalmestillende i samme slengen og det er jeg glad for :-) Da jeg kom hjem var jeg fortsatt fin form og jeg fikk i meg litt middag før sofaen ble neste mål. Jeg merket at jeg var utslått og tror også at mye spenning var skyld i det. Utpå kvelden ble jeg kvalm men sov godt hele natten. I går var jeg i laber form og var slapp og kvalm. Det lille jeg fikk ned kom like fort opp og jeg slumret det meste av dagen.

I dag kjennes det mye bedre og jeg har fått i meg fem knekkebrød med ost :-) Er ikke  i maratonform men tenker at det er greit. Det eneste jeg synes er forferdelig i dag er at jeg gikk glipp av åpningen av det nye mammografiutstyret vårt. Jeg har vært med på hele prosessen på dette i flere år og går glipp av feiringen... Ikke greit :-( Og senere i dag skal det være temamøte i byen om brystkreft som jeg nok heller ikke får med meg. Det føles helt underlig å ikke kunne gjøre alt det jeg vanligvis ikke ville tenke på som umulig. Men det er vel dette jeg bare må finne meg i framover. Og ikke minst bare lære meg å ikke bli nedbrutt av det.

Uansett så har nedtellingen til enden på dette begynt og bra er det!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits