No*Fransicellas

He he nå har jeg blitt en sånn "kattedame" som jentene med skrekk og gru advarte om etter å ha vært på utstilling :-)

Det er ikke så alvorlig som det høres ut som. Det begynte med at vi for nøyaktig et år siden bestemte oss for å dra til Sverige for å hente hjem en herlig liten persergutt som da het Apollon og som nå heter Boris.Vi var litt redd for at Boris skulle bli ensom når vi var på jobb og skole så vi kjøpte likegodt halvsøsteren Bella også :-)Vi var litt spent på hvordan det ville bli å ha innepuser særlig med tanke på at det er et snev av allergi hos noen av barna. Dette har gått overraskende bra og etter at par uker med litt hovne øyne etter intens kosing gikk dette seg til.

Dette må være verdens skjønneste katter. Vi er helt objektive der :-) De er utrolig kosete og oppfører seg litt hundeaktig. Vi har ikke angret en dag på at vi brukte noen kroner på dette. Så en dag dukket spørsmålet opp da. Skal vi gjøre noe med at vi faktisk har en jentepus som vi har lov til å sette i avl? Det er mye å sette seg inn i av både skrevne og uskrevne regler. Vi er ikke helt typene til å gå på utstilling med børster og spray, glitter og stas. Men allikevel kunne vi tenke oss å få kattunger på Bella.

Det første vi måtte ha i orden var å få hennes stamtavle godkjent i Norge. Det gikk greit. Så måtte vi ha et stamnavn som oppdretter. Da begynete vi å svette litt. Det er et regelverk på side opp og side ned å sette seg inn i og for ikke å snakke om at alle de fine navnene vi kom på allerede var opptatt. Vi gikk åpent ut til venner og kjente med ønske om navneforslag. Det kom inn mye kreativt men vi endte på Jannes forslag om Fransicella. Det klinger godt og er litt spesiellt :-) Det er en patogen bakterie...He he. Vi fikk i allefall godkjent dette denne uken.

Men nå er vi altså blitt kattemennesker som venter på å finne en bedre halvdel og staselig frier til Bella. Så da er det bare å stille seg i kø når vi får nydelige nøster. Dette er herlig folkens :-)Én kommentar

Tonje

29.okt.2010 kl.16:21

Awwww!!!! Må ha, må ha <3 Så bra at det blir!

Skriv en ny kommentar

hits