Alt er jammen mulig... :-)

Dette innlegget kunne vel like gjerne hett "nå står ikke verden til påske" :-) Jeg har en følelse av at det jeg skal legge fram i dag vil rokke ved grunnmurene til dem som kjenner meg godt. He he nå står min image for fall og jeg nesten rødmer ved tanken :-)

Nå har det seg slik at det er enkelte ting som er viktige for meg. Jeg har nå vært husmor i drøye 22 år og har selvfølgelig lagt meg til gode såvel som dårlige vaner. Om denne spesielle vanen jeg deler med dere i dag er god eller dårlig kan dere jo selv gjøre dere opp en mening om. Jeg har i allefall skapt mye debatt der ute :-) Men det dreier seg altså om stryking. Av sengetøy. Jeg har da i løpet av de siste 22 år ikke en gang lagt på sengetøy som ikke er strøket. Jeg elsker rent, glatt og kaldt sengetøy som lukter, ja, nystrøket. Jeg vet det for noen synes bortkastet. Blant kommentarene jeg har fått på det så er det visstnok akkurat like bra å ta det rett fra trommelen. Men det rare er at det også er et par som har kommet litt slukøret til meg etter å ha gitt det en sjanse og faktisk syntes at det er deilig.

Men altså; nå har det jo pga omstendighetene de siste ukene med både operasjon og rekreasjon og behandling ikke blitt så mye fyr på strykejernet. Akkurat det er mitt gebet og min bedre halvdel som stakkars gjør alt for tiden skal få slippe det. Men da hoper det seg også opp med mitt tøy og sengetøy. Og i går var jeg på bedringsen etter første cellegiftkur og var veldig klar for nytt og glatt sengetøy. Med krefter som en slagnet agurk sa det seg selv at det sure eplet ikke var langt unna. Jeg måtte krype til korset og ta et av de tre ustrøkne settene, bite tennene sammen og legge det på. Dere aner kanskje hva det koster meg men jeg tok iallefall det som var glattest. Ok. Jeg legger det på, glatter så godt jeg kan og det ser ikke så helt ille ut. Jeg lufter godt og er klar for å ta kvelden. Vil jeg få sove? He he dere tror sikkert jeg er mentalt syk også :-)

Joda jeg sovnet til slutt og jeg kjente også at faktisk så gikk det helt greit. Det er utrolig hva vi mennesker kan omstille oss på når vi bare må :-)

Ha en kjempefin helg alle sammen, enten du har krøllete eller glatt sengetøy ;-)

2 kommentarer

Francicelladama

29.okt.2010 kl.15:30

Hehe. Jeg måtte nesten legges i stabilt sideleie da jeg hørte dette!

Elin Bols

29.okt.2010 kl.19:41

Ha ha!!

I huske godt i Toril da Hanne eller Guro va født og du hadde mor på besøk som "reserve husmor". og vi va på besøk

Mor di hadde ordna opp i heimen og redd seng til du kom hjem fra sykehuset..................MEN.........sengetøyet va ikke strøket...........og det va ille ifølge deg;=)

Huska vi satt ute i hagen dåkkers på Kringsjå da du fortalte det.........derfor arti å lese det du skriv idag!

I HATE å stryke og har tenkt på d noen ganga når i ser i skapet mitt med sengetøy kor det ikke e så glatt sengetøy som du nok har...

Arti å følge d på bloggen din og tenke på d og Knut og ungan, du e ei tøff dame som det står respekt av.............stå på! Hilser fra me og Rolf

Skriv en ny kommentar

hits