Flekkerøy 10 grader / Dubai 30 grader...I dag er det skikkelig høstvær på sørlandet. Det regner og blåser. Jeg har fått barna i vei på skolen, tent i peisen og brygget en stor kopp med te.

 

Egentlig hadde jeg planlagt ferie denne uken og skulle i går ha reist til Dubai sammen med Janne for å besøke min gode venninne Kjersti.. Hvor mye en enn skulle ønske at det var slik det skulle være så er det en gang ikke det. I stedet ble det cellegiftbehandling og noen grader mindre. Men så er det dette med tilpasningsevnen igjen da. Sånn er det bare. Jeg nyter derfor ruskeværet inne og tenker på at belønningen får være tur til New York på denne tida neste år. Og soleferie får vi alltids igjen :-)

Kjersti og Trine er nå straks klare for shopping i Dubai og de har fått med seg handleliste :-) Håper på noen lekre silkesjal og en "dettehardujammenfortjent"-gullring :-)

Jeg bruker dagene til å komme meg etter første kur. Det går nå mye bedre og jeg tror det skal bli to ok uker før neste runde. Jeg savner jobben min og håper på å kunne ta noen timer der i denne perioden. Om ikke annet så for å blande meg litt borti det de andre driver med :-) Eller bare for å spise lunsj med dem. Jeg har et fantastisk sett med kollegaer som bryr seg og som er tilstede. Jeg er kjempeheldig!

Så blir det litt tid til å strikke innimellom. Det er fast takst på denne tiden at barne vil ha votter. Og ikke hvilke som helst votter men de god gamle tovede som de bestiller i alle slags farger. Og jeg elsker å strikke dem:-) De har blitt populære og det har ikke vært få par som har vært distribuert etter jungeltelegrafen. I går ryddet jeg poser, esker, kurver og hyller for restegarn. Farmor får garnet som kan brukes til sokker. Hun strikker verdens beste sokker. Bestemor får bommulsgarnet som hun strikker verdens beste kluter av og jeg sitter igjen med det som kan brukes til toving. Og jeg har så det rekker til noen par kan du si. Så nå er jeg igang :-)

Så da er bikini byttet med votter denne høsten :-)

 

6 kommentarer

Nina Sevaldsen

02.nov.2010 kl.15:51

Fine votter, heldige unger....og ei kjempeflink mamma:) Godt å høre at du kommer deg innimellom. Du må ta bilder av silkesjalene du får fra Dubai, veldig spennende.

Hils alle dine, tenker masse på dere vet du;)

Tante Nina

Oddbjørn

02.nov.2010 kl.22:19

I helgen var det rundt 10 grader i Zieglersvei også. Da forsvant snøen og vi kunne henge av oss dunjakkene - fikk nesten litt sommerfølelse:-)

Stå på Toril - vi tenker på deg og dine.

Dine kollegaer har en fantastisk kollega - de er kjempeheldig!

Hilsen

din (ikke bare populære....) eksnabo

snuddpaahodet

03.nov.2010 kl.09:02

Oddbjørn:

Å så pent sagt :-)

Ser i avisen at det er litt opp ogned med populariteten ja... men det må du bare la prelle av.

Hils til dine du og :-) Synes minstens kommentar på konferansetime var gull!!! He he

snuddpaahodet

03.nov.2010 kl.09:04

Nina Sevaldsen:

Takk for fin tilbakemelding :-) Det er greit å nyte de ok sidene med å være hjemmeværende også :-) Og barna nyter også godt av det

Hils til dine du også :-)

Anna

03.nov.2010 kl.21:20

Jeg bare elsker vottene dine. De er de beste som finnes! Har til og med tatt med meg et par til Skottland:) Nå som jeg har lært meg å strikke labber, har du en "plikt" som gudmor å lære meg å strikke votter;)

snuddpaahodet

04.nov.2010 kl.12:43

Anna:

Skal bli :-)

Skriv en ny kommentar

hits