Da er håret borte

Så var avgjørelsen tatt. I går kveld barberte jeg hodet. Det var fremdeles mye hår igjen men det begynte å bli tendenser til flekker og jeg hadde bestemt meg på forhånd at det ikke var noe tema.Så da var det bare å ta maskina. Først tok jeg det ned til litt piggsveis før jeg tok alt. Det var litt merkelig men samtidig helt greit. Det er litt typete også :-) Nå blir det sjal og luer framover. Jeg er veldig glad for at jeg har forberedt meg godt til akkurat dette. Ny sminke, nye øredobber og en haug med sjal er kjøpt inn. En kan kanskje si det litt platt at jeg har kjøpt meg litt lykke. Denne lykken er med på å gjøre min hverdag lysere og adskillig enklere. Nå føler jeg meg fresj istedet for å ikke orke å gå ut eller rett og slett føle at jeg ser helt forferdelig ut.

Igjen må jeg si tusen takk til dere som følger bloggen min. Jeg får utrolig mange positive tilbakemeldinger og det varmer :-) Tante Nina: Tusen takk for skjønne kommentarer! Monica: Du er langt vekke men du er her alikevel i form av gode minner og supre kommentarer.  Linda: tusen takk for nydelig te og tilbehør. Jeg nyter det i dette øyeblikk!! Nå skal jeg ta med Eivind å gå til Murane før jeg benker meg i sofaen med nytt matblad og mere te. Det er cupfinale og vi er så heldige at vi har egen tv-stue ( så slipper jeg å forstyrre de andre med raslingen i sjokoladeskåla og bråk når jeg blar om) ;-)God farsdag og nyt søndagen :-)

3 kommentarer

Eva G

15.nov.2010 kl.23:55

Hei Toril! Jeg har lest bloggen din i skjul til nå, men tenkte at akkurat i dag ville jeg dele et sitat som passet så godt inn her. :) "We are like tea bags ? we don?t know our own strength until we?re in hot water." (Sister Busche) Og det er så sant! Det er utrolig hvilke situasjoner vi kan mestre når vi først møter de.

Nyt teen og nyinnkjøpene!

16.nov.2010 kl.10:13

Hei Toril

Jeg er sikker på at du ser super ut med lyst og glatt hode!! Bra at det ikke er tennene som faller ut - ville vært værre når du smiler så vakkert som du gjør!!! Fiskefingre med cornflakes var stor suksess her hjemme! Du er bare noe helt spesiellt og noe helt fantastisk. Tusen takk for at du gir så mye av deg selv - du er et forbilde - både som mor, medmenneske, kokk, håndarbeidsekspert, pasient og venn! Stor klem Cathrine

snuddpaahodet

18.nov.2010 kl.14:29

Eva G:

Flott sitat :-)

Takk for at du følger bloggen :-)

Skriv en ny kommentar

hits