Så er vi ferdig med kur nr. 2 :-)

Jeg teller ned nå og to av de fire første cellegiftkurene er over. Jeg ble ikke like dårlig denne gangen. Jeg fikk noe ekstra kvalmestillende og slapp unna oppkast. Har vært uggen og har ikke orket så mye men i dag er formen igjen på retur :-) Nå er det å finne fram strikketøyet igjen og det er deilig. Skal nok også ha ferdig middag til de som kommer fra jobb og skole i dag. Det blir ikke det mest avanserte men dog. Jeg setter stor pris på at dere som leser bloggen min liker oppskriftene. Jeg har fått mange flotte tilbakemeldinger. Takk :-) Det kommer mer. Jeg har oppskriften på en knallgod løksuppe som jeg tenkte å legge ut i morra.

I kveld håper jeg formen er så god at jeg kommer meg på et foredrag med Kyrre Texnæs på kunstmuseet. Han er en ordentlig energibunt og jeg trenger litt påfyll. Hvis jeg kommer meg dit blir det referat i morra :-)

Ellers er det meste av julegaver nå i havn. Det er på tide å begynne å sende snart. Skal kose meg med innpakning av pakker og skriving av julekort nå i dagene framover. Det blir også kallendere som skal opp og der er jeg ikke helt på plass. Med fire barn og hver sin kallender blir det noen pakker :-) Det var ikke året å kutte ned på det nå :-)

Nå er det lunsjtid og jeg skal lage meg en deilig og næringsrik smoothie. Jeg bruker for det meste frosne jordbær og blåbær. I tillegg blir det banan, yoghurt naturell og eplejus. Nam nam :-)Én kommentar

Åste

18.nov.2010 kl.15:30

Hei Toril! :)

I går laget mamma fiskpinnene du har lagt ut oppskrift av her på bloggen, og de var kjempe gode! Jeg liker egentlig ikke fiskepinner, men detta likte jeg:)

Håper du fortsetter og legge ut oppskrifter :D

Skriv en ny kommentar

hits