Nå blir det litt trening også :-)

Denne runden av cellegiften ble en ganske tøff sak både fysisk og mentalt. Jeg har vært helt ut av form og egentlig bare hatt lyst å spole dagene framover. Det er ikke lett å motivere seg selv til å være blid og trivelig når kroppen bare er i opprør. Det er ikke lett å beskrive den følelsen men det er som å ha influensa og omgangsyke på en gang og allikevel se ganske frisk ut. Når du da er slik på sjette døgnet, er det ganske utmattende. Men så plutselig er bryteren skrudd andre veien og jeg føler meg helt ok. Slik var det på søndag :-) Plutselig var formen tilbake og vi lagde en diger kaserolle med løksuppe og inviterte gode venner. Stas :-)

Så nå har jeg tenkt å trene litt jevnt og rolig de dagene jeg er i form til det. Det er ikke så lett å vite helt hva jeg orker nå i denne tiden. Formen er litt variabel og det er en stund siden jeg har fått trent ordentlig. Derfor er det litt risikabelt å legge ut på joggetur sånn med en gang. Kanskje jeg kjenner meg knallpigg og jogger i vei for så plutselig å gå flat et godt stykke hjemmefra. Nei, tror ikke det er noen stor ide :-) Så nå har tredemølla blitt løsningen. Jeg har som mål å ta en liten tur på den hver dag. Jeg tar på treningstøy når jeg står opp og sender mann og barn på jobb og skole før jeg inntar andreetasjen og setter på frokosttv. I går jogget jeg rolig i 15 minutter og var fornøyd :-) Det høres ikke mye ut men det er akkurat det jeg trenger for å komme igang uten å ta meg helt ut nå til å begynne med. Jeg er jo ikke i mitt livs form da :-) Men jeg akter å prøve dette og kanskje øke på litt etter hvert. Tanken er å drive litt intervalltrening for å gjøre det litt mer effektivt. Nå er treningen et virkemiddel for å holde motivasjon og form litt på plass i en hverdag som er preget av venting.

Jeg skal nå nyte de to ukene fram mot neste kur og trene litt, jobbe litt og kose meg masse med juleforberedelser :-)

Én kommentar

Ingunn

25.nov.2010 kl.20:06

Viktig med trening og holde seg i form, men å klare å gjennomføre det i din situasjon, ja det er vanvittig bra og imponerende. Ikke farlig og ikke ha hår når man smiler både med munn & øyer, du kledde det godt. Ønsker deg god bedring.

Skriv en ny kommentar

hits