Herfra til julefreden :-)

Så er jeg endelig ferdig med kur nr 3 og snart halvveis. Det har vært tøffe tak denne gangen og kvalmen har tatt helt overhånd. Jeg har oppdaget nye sider med meg selv. Jeg tror nemlig at mye av kvalmen sitter mellom ørene og det er uvant å ikke greie å ta seg sammen og bare tenke positivt for å få bukt med det. Det har krevd store doser konsentrasjon og avsporing for å få tankene bort fra tabletter og poser med rødt innhold. men jeg er fremdeles fast bestemt på å komme meg gjennom dette med vettet i behold og går på med krum hals. Jeg merker at det er viktig for meg med støtte fra alle rundt meg. Det var definitift mest oppmerksomhet rund meg med det samme bomben sprang men det er kanskje nå jeg trenger det mest. Det å få en sms med gode tanker varmer mye. Og jeg har fantastiske venner og familie som stiller opp. Barna er min store støtte og Eivind sine tegninger med mamma med piggsveis og påskriften "mamma er søt" rører meg til tårer. Neste kur er 3. juledag og da er halvparten unnagjort!

Lørdag fikk vi bygd pepperkakehus. Det ble en liten søt skogstue som nå står på kjøkkenbenken og lukter nydelig :-)Så nå når formen endelig er tilbake skal jeg starte juleforberedelsene i huset og bake og pynte og bare kose meg :-)

Oppskrifter på julebakst følger etterhvert :-)

Én kommentar

marie

09.des.2010 kl.13:39

Har tenkt sånn på deg siste veka. Har rekna med at intet nytt på bloggen har hatt samanheng med at forma har vore dårleg. Godt å høyre at forma no er stigande:-) Ønskar deg, Knut og borna alt godt i førjulstida!

Skriv en ny kommentar

hits