Brrr...kaldt :-)

Da er to paller ekstra ved kommet i hus. Det går mye ved nå når jeg er hjemme og det i tillegg er beinkald vinter. Her er det stadig flere minusgrader og uyenfor døra er det stålis. Det rakk akkurat å tine litt før det frøs på igjen og jeg rakk akkurat ikke å spa bort all sørpa :-) Så nå er det salt og dyrebar sand fra stranda i Hornbæk som gjør nytten. Men uansett; det er deilig med god fyr i peisen og stearinlys på bordet.

Jeg har strikket votter til den store gullmedaljen i år og de kommer til nytte nå. Jeg er sårbar når det kommer til fingrene. Cellegiften har begynt å gå utover hud og negler og det er nå høyaktellt å stelle disse. Jeg har alltid vært nøye med hendene mine. De får kremer og lakk til vanlig også :-) Nå vokser neglene veldig sakte og de er blitt mer skjøre. Jeg har derfor gått til anskaffelse av en Allesandro Nail spa calsium nailhardener. Den styrker neglene og har nok berget mine nå. Jeg anbefaler denne for andres vinternegler også :-) Jeg har prøvd mange håndkremer oppigjennom. Det er mange gode som gjør hendene myke og fine. Det er viktig å stelle godt med neglebåndene og også her er det mye godt å få tak i. Nå er det L'Occitane som er favoritten. De har både håndkrem og neglebåndskrem som er super om vinteren. Innimellom lager jeg en blanding med vanlig salt og olivenolje og skrubber hender og negler med. Det gør godt for sirkulasjon og for å få av døde hudceller.

Delikate hender gjør mye for helhetsinntrykket og i tillegg er det mye bedre å ha hel hud som ikke har sprekker og sår :-)

I dag er det litt forberedelse til jul som står på programmet. Litt handling av mat og resten av julegavene. Skal prøve å få skrevet julekortene som kom i hus for lenge siden... Og det hadde vært kjekt å få satt i gang en lefsedeig eller kanskje potetlefser? Vi får se. Det er iallefall juleavslutning på førstetrinn i kveld og det gleder vi oss til :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits