Masse deilig snø:-)Så kom det en god dose snø igjen :-) Eivind er overlykkelig og har dratt fram alt fra snowracer til rumpeakebrett til måkeutstyr :-) Vi har også kjøpt nye ski som må prøves mens det er mulighet. Det er det som er her helt nederst i Norge og ute ved havet; en vet aldri hvor lenge det blir liggende og når det eventuellt kommer mer. Så det er noe med å nyte det mens det er der. Vi voksne ser helst at gårdsplassen er ryddet for snø slik at en slipper stålis ved skifte i værtype, slik vi har hatt det nå. Derfor har mor og far måket og ryddet hele formiddagen og nå ser det veldig bra ut. Leke får vi heller gjøre på plena og terassen.Det er deilig å være ute når det fyker og blåser slik det har gjort i dag. Og så er det kjempedeilig å komme inn til kakao og pepperkaker og sitte foran peisen med røde, varme kinn :-)

 Vi skal bruke helga til å rydde og vaske inne og gjøre det koselig til jul. Jeg kjenner på at denne jula har vi ikke kavet med noe, hverken kjøpejag eller julestress. Det er egentlig en grei følelse. Vi har senket skuldrene og kommer til å få en fin jul alikevel.

I dag gratulerer vi bestefar med 63 år!! Vi sender mange gode klemmer og tanker og skulle ønske vi kunne være sammen med deg i dag :-)

Og gratulerer til Cathrine og familien som har fått Pointergutten Cæsar i familien. Misunn misunn :-) Kos dere masse med han.

Nå er det straks klart fror dagens håndballkamp. Guro skal i ilden først. Vi gleder oss:-) og så er det semifinale for Norge og danmark på tvn etterpå. Heia Norge!!

Ha en fin lørdag alle sammen :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits