Godt nytt år :-)

Måtte det bli et fantastisk år! Jeg er klar for det :-) Det er ikke året for de store nyttårsforsetter, ikke at jeg bruker å ha det til vanlig heller. Jeg har ikke helt tro på at det er lettere å få til noe du bestemmer deg for 3. januar eller førstkommende mandag eller hva det nå er. Jeg tror heller at det du virkelig vil får du til enten det er mars eller oktober, onsdag eller lørdag. Egentlig kan vi vel ikke si at vi vil noe før vi faktisk gjør det. Det du virkelig vil, prioriterer du og dermed får det til. Det store men'et her er jo at det som regel innebærer å ofre noe annet eller prioritere bort noe som kanskje er en vane.

For min egen del handler det i året som kommer om å bli frisk. Jeg ønsker å få tilbake livet mitt. Mye av det ligger utenfor min styreevne, men samtidig er det opp til meg å gjøre noe ut av det jeg faktisk kan styre. Jeg vet at kroppen min har det best med sunn mat og lite sukker. Dette gjør også mye med min energi og mitt humør. Det kan jeg styre og tenker å gjøre det. Nå har jeg faktisk mulighet til å bruke mye tid på å planlegge kosthold for både meg og familien min. Så nå blir det nok å fortsette trenden med god, hjemmelaget mat i størst mulig grad. Jeg vet at planlegging er alfa omega for mitt velhavende. Jeg er en som liker struktur og oversikt. Også her har jeg nå større mulighet og mer tid til å legge til rette. Dette vil igjen føre til mer tid og en mer oversiktlig hverdag. Her snakker vi om planlagt middagsliste med påfølgende storhandling for eksempel. Sette opp en god ukeplan over treninger for alle, kjøring, leksetid osv. Gøy :-) Så er det dette med mosjon da. Det er en sånn sirkel som en bare må komme inn i for at det igjen skal være behagelig. For meg gjør en times spasertur mye bedre enn en halv time på sofaen :-) Så nå er det igang med formiddagsturene igjen :-)

Men mest av alt skal jeg gå på med positive tanker og godt mot. Jeg er nå halvveis i cellegiftbehandlingen og det hjelper på mentalt å telle ned. Så er det stråling og så er det sommer!!! Som jeg gleder meg til sommeren!!! :-)

Jeg er kjempeheldig og har mange rundt meg som tenker på meg og sender meg meldinger i ny og ned. Det gjør godt å få gode tanker og en og annen god klem :-)

I dag har vi vært en tur i Belteviga. Vi måtte ha brodder på skoene for å forsere islagte veier. Det har vært en nydelig dag med sol fra skyfri himmel og gradstokk på plussiden.

 
2 kommentarer

Ingunn

01.jan.2011 kl.23:54

Nydelig bilder Torhild, ser vi går tur de samme plassene, og har de samme motivene :-) Ønsker deg og alle dine godt nytt år. Dere er i våre tanker alle sammen. Hilsen alle oss her i Døsset.

Hanne Kristoffersen

04.jan.2011 kl.09:09

Godt nyttår på alle mulige vis. Sender stadig noen energitanker til deg i hverdagene :-) fantastisk å få følge deg og ditt fokus i denne tiden. Du er bare en fighter til eksempel for andre.

Har akkurat kommet hjem fra Namsosbesøk i nyttårshelga og skal hilse så masse fra mamma Mari og søster Randi, stå på!

Jeg følger deg! Husk at det er masse antioksidanter i gurkemeie! Gulmat er kult :-)

klem Hanne

Skriv en ny kommentar

hits