Så ble det ikke besøk...:-(

Etter planen skulle vi endelig få min bror og to skjønne tantejenter på besøk i morra. Flybiletter er bestillt i god tid og lagt til rette i forhold til min kur. Men så er det dette med det som ikke lar seg planlegge da.... Minstetuppa, som aldri er syk, gikk ned for telling med førti i feber i helga. Utgjort. Vi har krysset fingre og håpt på et par feberfrie dager før torsdagen kommer men den gang ei. Det var feber i dag også og da var det bare å utsette besøket. I og med at jeg er midt i cellegiftstyret er jeg ekstra mottakelig for smitte. Hvis jeg skal få noe nå blir det kluss med kur og utsetting og kanskje sykehusopphold. Det er jo ikke noe vi har lyst til og vi vurderte det derfor slik. Vi får ta det igjen og prøver å få det til om tre uker igjen. Det er utrolig kjekt med besøk :-)

Det ble iallefall gjort litt forberedelser til de skulle komme og de er godt å ha gjort uansett. Nye gardiner og lampe på jentenes stue oppe er endelig på plass :-) Og så er det dette med den evindelige ryddingen da. Jeg skjønner ikke hvor alt rotet kommer fra! Men nå går vi grovt til verks :-) Bua tømmes og nå kastes alt vi ikke har plukket fram på fire år :-) Merker nå at jeg er mer opptatt av dette når jeg er hjemme på dagene og har tid til å se på rotet. Det er mye triveligere når det er ryddig :-)

I dag kom det et dryss med snø igjen også. Prøver å holde det unna gårdsplassen for å slippe unna sørpe og is i neste runde. Det siste jeg trenger nå er en trynings og brukket ben :-) Bank i bordet!

Nå er det straks igang med middag og i dag er det hjemmelagde fiskepinner på menyen. For dere som ikke har prøvd dem og har lyst, ligger oppskriften på bloggen fra før jul :-) 

5 kommentarer

Nina ilaha =)

12.jan.2011 kl.13:37

så dumt =(

Helen

13.jan.2011 kl.10:34

Hei, Innom siden din og ville gjerne legge igen et "spor". Skal lese meg igjennom oppskriftene dine, alltid supert med gode middgs tips. :) Helén

snuddpaahodet

13.jan.2011 kl.15:37

Helen: :-) Håper du finner noe du liker. Anbefaler olivenkyllingen :-)

Helen

14.jan.2011 kl.10:33

Hei, Når la du inn olivenkyllingen? Jeg ser jo at du er kjempeflink og kreativ til å lage mat, men vil bare anbefale deg en blogg som kanskje kan gi inspirasjon:) http://lchf-bloggen.blogspot.com/

Siden jeg prøver og unngå sukker /hvetemel så har denne bloggen vært til stor hjelp. Men samtidig så er det fantastisk god mat.

Ha en flott helg. Helén

snuddpaahodet

14.jan.2011 kl.12:39

Helen:Takk for fin tilbakemelding :-) Olivenkyllingen er lagt ut 13. oktober og heter kylling i deilig følge :-). Det kan være utfordrende å holde seg unna matvarer som inngår i et normalt kosthold. men det er bare å stå på og fortsett å let etter gode løsninger. Det går veldig fint å holde seg unna mel og sukker. Jeg tok bort karbohydrater fra kosten en periode og hadde veldig god effekt av det. Det finnes en bok fra "den kjernesunne familie" som har mange gode oppskrifter og tips :-)

Skriv en ny kommentar

hits