Helga er straks over

Så er det snart ny uke og ny uke uten kur :-) Det er nå en uke siden jeg fikk den første av de fire siste kurene som heter Taxotere. Jeg ble ikke kvalm i det hele tatt og takk og lov for det!! Jeg fikk allergisk reaksjon to ganger under kuren så det tok fire timer å få den inn. Men det gikk til slutt og da kan jeg få den hver tredje uke og ikke som en mildere hver uke i 12 uker. I etterkant har jeg hatt noen bivirkninger som jeg kan leve med men som gjør meg litt redusert. Tirsdagen var jeg helt hyper og kunne sikkert ha malt hele huset etter at jeg hadde vasket det ned :-) Jeg fikk i allefall hengt opp gardiner og lampe og ryddet litt. Men så var det brått slutt på den kjemiske energien og de siste dagene har vært nok så slow. Jeg har hatt smerter i ledd og muskler. Det kjennes ut som jeg har vært på hardtrening uten å få strekke ut etterpå. I tillegg har jeg store smerter og ubehag i neglene på fingrene. Tror de kommer til å falle av :-0 Men men vi får bare se og ta det som det kommer.

Jeg har også vært innom fysioterapaut denne uka. Jeg må holde armen under oppsyn for å fortsette å ha god bevegelse og for å følge med om jeg får lymfødem, opphoping av væske. Foreløpig ser det så bra ut at jeg ikke skal tilbake før jeg starter med stråling. Jeg prøver å holde meg litt i form selv om det ikke er mye jeg orker. Fysioterapauten anbefalte svømming, noe jeg har tenkt å prøve. Så til uka blir det en tur på Spicheren for å se på om jeg skal sette sammen et treningsopplegg jeg kan leve greit med. Litt svømming og kanskje Zumba eller aquagym :-) Må bare passe litt på så det ikke blir for mye og at det ikke går utover krefter jeg trenger til andre ting. En av bivirkningene med cellegiften jeg går på er vektøkning. Det kommer nok også av at jeg er mindre i aktivitet nå enn tidligere. Jeg har lagt på meg 6-7 kg og det er ikke bare negativt. Jeg trenger litt ekstra rudt magen til jeg skal rekonstruere brystet og det blir bygd opp med fett og vev fra magen. Uansett så er ikke vekten det som får mest fokus nå. Det får bli en annen kamp en annen gang- hvis det i det hele tatt skal få fokus.

Men nå er det snart ny uke og jeg teller ned til at bror og familie skal komme på besøk uka etter der igjen. Guri som jeg gleder meg til det!! Jeg har liksom levd i bobla her de siste månedene og ikke kommet meg utenfor byen og ikke hatt all verden med besøk. Så ja; det blir bra :-) Torsdag er det suppeklubb og det gleder jeg meg også til :-) Og så har jeg lyst å gå på kino en av dagene. Kanskje The tourist  :-)

Ha en fin uke alle sammen :-)

4 kommentarer

Tante Nina

25.jan.2011 kl.18:57

Heia Toril!

Sender positive tanker i bøtter og spann!!

Jeg synes det er veldig kjekt å følge med på bloggen din, og er helt imponert over alt du får gjort, og ikke minst måten du formidler dine gjøremål og dine tanker!

Ha det godt så lenge og hils alle dine!

Gunn Elisabeth Fladseth

26.jan.2011 kl.16:38

Heisann Torill:)

Jeg er stadig innom bloggen din, men er ikke noe flink til å legge igjen noen spor(:

Liker måten du skriver på og er full av beundring over den positive tankegangen din:)

Mange varme tanker sendes til deg fra meg!!!

Klem fra

Gunn Elisabeth

snuddpaahodet

30.jan.2011 kl.21:29

Tante Nina:

Tusen takk for koselige tilbakemeldinger og tusen takk for smilekrem :-) Nå er det bare smiling :-)

Hils til dine du også :-)

snuddpaahodet

30.jan.2011 kl.21:30

Gunn Elisabeth Fladseth:

Tusen takk for at du følger bloggen og det var kjempekjekt at du la inn en kommentar :-) Håper alt er bra hos dere. Hils :-) Klem

Skriv en ny kommentar

hits