6 down, 2 to go :-)

Jeg er glad :-) Det har vært en fin dag til tross for at jeg har fått ny cellegift. Blodverdiene var helt fine og jeg ffikk fortsette med treukers intervall. Det er litt ok å få gå med tre ukers mellomrom nå. Blodårene er relativt skjøre etter all cellegiften og huden er seig. I dag var det treff på første forsøk og takk for det :-) Det å slippe å dra inn for å få kur hver uke er godt å slippe, selv om det ville gitt mindre bivirkninger. Men det merkelige er at, om det hadde blitt slik, hadde det gått det også :-) Nå er det tilbake 28. februar, i vinterferien. Nå er det spennende å se hvor store bivirkninger det kommer denne gangen, Håret, som nå måler fine to cm, er på vei av igjen. Det gjør ingenting. Jeg håper neglene holder seg på plass og at muskelsmertene skal passere uten de helt store problemene.

Jeg hadde en kraftig reaksjon på cellegiften i dag. Til tross for en god dose antihistaminer, kom reaksjonen etter bare 15 dråper. Jeg ble peonrød, fikk snøring i mage, bryst og hals og pusteproblemer. Det varte bare et par minutter heldigvis. Og etter ny runde med medisin kunne vi fortsette. Jeg ble ikke redd og føler med utrolig trygg på de menneskene som jobber på Senter for kreftbehandling. De er bare fantastiske :-) Det er litt sånn at det nesten blir rart å ikke skulle gå dit når jeg er ferdig med behandlingen. Men bare nesten :-)

Nå får jeg prøve å være flink å holde tempoet litt nede og samle krefter til siste innspurt. Jeg ble anbefalt å ikke gå i baseng å svømme pga infeksjonsfaren. Litt synd men jeg forholder meg til det. Det samme gjelder treningsstudio av samme grunn. jeg får heller fortsette å gå tur og i tillegg ta noen runder på tredemølla hjemme. Jeg har også funnet fram noen lette manualer for å trene ltt armstyrke. Nå gjelder det bare å bli frisk og ta fatt på det normale livet igjen :-)

 

Én kommentar

Tante Nina

08.feb.2011 kl.20:20

Hei Toril!

Følger med her inne og tenker masse på deg!

Du er helt utrolig flott!!

Skriv en ny kommentar

hits