Flashback :-)

Nå begynner jeg å bli gammel!

For det første er eldstejenta 18 år denne uka. Et sikkert tegn i seg selv :-) Hun er blitt en moden og fornuftig jente som vet hva hun vil og hva hun står for. Hun er et godt forbilde for søstrene sine. ( Bortsett fra når det gjelder ordensans, he he) På 18 års dagen går turen til Nashville for å besøke Pauline som er student der borte. De er fem jenter som reiser sammen og det er ikke fritt for at det kribler godt nå, dagene før avreise.

For det andre så har nr 2 sett gjennom strikkeoppskriftene mine fra åttitallet. Det var rasende festlig å finne dem igjen. Ha ha ha :-D. Det synes Hanne også, som raskt fant en genser hun hadde lyst på.

Jeg husker godt da jeg fant dette mønsteret! Jeg hadde akkurat flyttet til Bergen for å studere i -88 og fant et eldorado for strikkedillaen min. Der var det et helt annet utvalg i mønster og garn enn det jeg var vant til. Og vi må huske at dette var før internetts tid! I en koselig liten gate lå det en butill som het Ull og Tull som snart skulle bli min største utgiftspost på studielånet :-) Nydelige pastellfarger vettu og vide, korte gevanter som bare skrek om å få bli strikket :-) Mønsteret på bildet viser en meget tidsriktig genser og når du tenker på den i kombinasjon med Grorudpalme, så er vi kjapt tilbake i tid :-)

Nå var det ikke Ull og Tull garn å få tak i, så vi måtte se litt altarnativt. Vi gikk for Smart fra Sandnesgarn som vi har strikket dobbelt. Resultatet er vi absolutt fornøyd med og Hanne gleder seg til å ta den i bruk :-)

He he :-)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits