Boris og Bella i snøen :-)

Så kom det enda mer snø.... Det var ikke sånne vintre jeg forventet når jeg flyttet til sørlandet. Vi er tross alt klimaflyktninger! Men nå begynner jeg å lure åltså. Det har vært snø her hele vinteren og det ser ikke ut til å gi seg heller. Det laver ned. Nå er det meldt mildvær til helga, så det er om å gjøre å få mest mulig unna. Nå har jeg hatt to økter i dag utafor her og tror sikkert det blir minst en til når Knut kommer hjem.

Kattene fikk ut å snuse på snøen i dag. Bella er ferdig med løpetid og det er ingen fare for at de stikker av. Det er ikke noe om å gjøre å være ute når det snør og blåser :-)

Det ble en veldig rask tur og så var det rett inn og bort til matskåla :-)

Én kommentar

Anna

23.feb.2011 kl.22:29

Haha:) Så søte de er! Ser ut som noen virkelig kose nøster! Er det to eller tre år de blir i år?

Håper alt står bra til med dere alle! Rart å tenke på at Mari blir 18 i morgen. Synes at jeg selv bare kan stoppe opp nå. Har ikke lyst til å bli mere voksen enn det jeg er:/ Skumelt å tenke på at jeg snart skal ut i arbeidslivet... Men kjenner at jeg er veldig klar for å bli ferdig med livet som student - er vel sikkert mest eksamene sin skyld dette:( Kun tre eksamener og en masteroppgave igjen nå! Phew!

Hils alle sammen fra meg!

Klem Anna:)

Skriv en ny kommentar

hits