Ny vår med nytt hår??? :-)

Først av alt må vi i dag gratulere mari med 18 årsdagen! Hipp Hipp Hurra. Tenk at hun har blitt så stor! Nå er hun på veii til Nashville med venninnegjengen og det var relativt høy stemning allerede klokka halv sju i morres :-)

Selv har jeg så god tid at jeg kan følge med på at håret gror :-) He he. Neida det er ikke så galt. Men nå kommer det ut igjen altså. Jeg har nok ikke mistet alt håret i utgangspunktet, selv om det vel må karakteriseres som noget tynt :-) Jeg har drevet å barbert det ned men stoppet med det for en måneds tid siden. Jeg har gått til anskaffelse av en shampo som visstnok setter fart på sakene. Jeg måtte jo prøve den ut når jeg så den i hylla på apoteket.Reklamen sier at den skal hjelpe til å få et glansfullt og sterkt resultat fra rot til tupp. Og siden jeg har slikt å gjøre, har jeg neppe noe å tape :-) Så jeg tok den med hjem for å teste.

Og jammen virker den ikke!! Håret gror opp og jeg er til og med bustete når jeg står opp om morran :-) Ha ha ha. Det er faktisk sant at det har blitt kraftigere vekst de siste to ukene. Nå vet jeg jo ikke om det hadde blitt det uansett, så det holder nok ikke i vitenskapelig sammenheng. Men vi lever i en verden som vil bedras, og dette får være et godt bidrag til det :-)Ikke noe å si på det!

I og med at det ikke er store dæsjn med shampo som går med enda, så har jeg nok denne tuben et par måneder. Og bare vent; kanskje jeg stiller med fletter på 17. mai :-)

Uffa meg for et tullete innlegg :-)

Jeg vil benytte dagens innlegg til å takke alle dere som følger bloggen og til dere som kommenterer. Jeg er utrolig takknemlig for tilbakemeldinger, enten det er i bloggen eller på mail. TUSEN TAKK!!

I kveld er det suppeklubb og det gleder jeg meg til :-) Ha en strålende torsdag alle sammen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits