I dag kom jeg i mål samtidig med Marit Bjørgen!

Først av alt: Gratulerer til fantastiske Marit Bjørgen for sitt tredje gull på rad. Hun er ekstrem.

Og i dag kom vi samtidig i mål altså :-) Jeg fikk cellegift og lå å så på innspurten. Og i det Marit kryssa målstreken, gikk min pose tom :-) Så nå er det bare en kur igjen og tre uker til jeg er ferdig med etappe to. Nå gjennstår strålingen og jeg har fått oversikt over datoer der i dag. Mellom slagene i dag har jeg vært på CT for å sette opp felt før dosemåling og innstilling av stråleområdet. Jeg har fått tre tatoveringer, en rett nedom brystbenet og en i hver side ved ribbena. Dette er for å stille inn etter for å få feltet likt som det er i forhold til CT bildene. Tatoveringen var tre stikk med en spiss som er dyppet i blekk. Når blekket er vasket av, blir det igjen tre små prikker som ser ut som føflekker. Disse skal jeg ha med meg videre. Hvis det blir Floridatur til jul, må jeg kanskje innom Miami ink og få gjort noe mer ut av det :-) He he

Så nå er det altså bare en runde igjen. Det føles litt merkelig også. det er som å avslutte et prosjekt. Hva skjer nå etterpå? Det skal iallefall feires!

Vi fikk en liten rapport fra Mari som er i USA i går. Hun har det topp og har allerede opplevd masse. Nå er de på sightseeing innover i countryland og det er visst flust med nye opplevelser :-) Gleder oss til å ha henne hjemme igjen. Jentene har med seg norske gaver over. Familiene har spleiset på lokale kunstglass og votter som jeg har strikket. Vi får håpe det faller i smak.

Én kommentar

Elisabeth Rypestøl

28.feb.2011 kl.21:54

Gratulerer Torild med nok en individuell medalje.

Skriv en ny kommentar

hits