Hjemme igjen :-)

Da er vinterferien over og vi er tilbake på øya :-) Det er noe med borte bra og hjemme best. Det er kjempegodt å komme seg ut litt og reise bort å besøke familie og venner. Vi bor jo langt unna slekt på begge sider og det er derfor ikke hverdags å møtes. Jentene har først vært i Molde og Kristiansund å besøkt mine der og onsdag dro vi alle sammen ( utenom amerikafareren) til Gjøvik for å besøke farmor og tantefamilie der.

Vi kom til et vintervakkert Gjøvik, der kuldegradene oppfører seg anderledes enn det vi er vant til. Sju blå grader føltes ikke slik de gjør her hjemme bed kysten. Det var nesten mildt og når det heller ikke var vind trengte vi nesten ikke lukke jakka engang :-) Men det er vakkert da, når rimet bare fester seg på trærne og alt er helt hvitt etter en stabil vinter. Her blir det ganske fort grått :-)Så skal det sies at det var vanvittig deilig å komme hjem igjen til drypping fra tak og varme i solveggen!! Her smelter når snøen mens du ser på den og det klukker og drypper og føles deilig :-) Nå er det bart utenfor utgangsdøra og nabokatten Tor, som har savnet oss i ferien, er tilbake på plass :-)

Nå får vi bare håpe at vi har fått snøen for denne gang, og at vi kan nyte våren fra nå av. Det har vært MYE vinter i år!
NYT DAGENE !!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits