Utrolig kjekt å være innom på jobb en tur :-)

Jjeg savner jobben min! Både jobben og kollegaer. Det er noe med det å være vant til den sosiale omgangen og det med å føle at det er bruk for en. Jeg har ikke jobbet mye siden jeg ble syk og er fremdeles 100% sykmeldt. men det er litt greit å bidra med litt innimellom allikevel :-) I dag har jeg vært på planleggingsmøte for screeningen. Det er jo meningen at jeg skal tilbake til høsten, så da er det greit å begynne å skaffe seg litt oversikt :-)

Jeg har heldigvis en veldig dyktig stedfortreder, så jeg føler meg helt trygg på at oppgavene blir godt ivaretatt. Nå mens jeg er sykmeldt har jeg fungert som litt rådgiver og sparringspartner, noe som passer meg bra. Da får jeg holdt en fot innafor og veien tilbake blir ikke riktig så tøff.

Det blir spennende å se på framdriften i forhold til jobb. Jeg har satt meg som mål å være i gang igjen 1. september. Planen er da å starte opp som vanlig i full jobb. For noen høres det kanskje litt voldsomt ut å gå fra 0 til 100 på en gang, men for meg føles det riktig. I allefall nå :-) Jeg er mer komfortabel med å være på jobb når jeg først er tilbake. Det gjelder bare å finne løsninger og tilrettelegging som både jeg og jobben kan leve med. Jeg håper på å beholde min stedfortreder i jobben i en overgangsperiode. I tillegg blir det nok litt hjemmekontor. Så tenker jeg å ta ut litt av ferien i enkeltdager og på den måten få greie uker fram til nyttår.

Men først er det sommer og fri og hvile og sol og opplading :-)

Det ser ikke ut som det utenfor vinduene her akkurat nå. Det sluddregnerblåser og er ganske guffent. Men men , fyr i peisen, stearinlys og nybakt sjokoladekake gjør susen :-)

Én kommentar

Tante Nina

10.mar.2011 kl.20:20

"Sluddregnerblåser" likte ordet:)

Skriv en ny kommentar

hits