Jippi :-) joggetur :-)

Deilig deilig deilig deilig!!!!

Endelig greide jeg å ta meg på tak og få på meg joggesko for en løpetur ute :-) Redsel for beinbrudd og det som verre er har hensatt meg til tredemølla, som jeg synes er dødens kjedelig. Ikke at jeg har anstrengt meg ihjel på den heller. Så det var utrolig deilig å kjenne frisk luft i lite brukte lunger igjen :-) Vi snakker ikke om noen maratonform her altså, men jeg er egentlig godt fornøyd etter en halv time med lett jogg og rask gange. Jippi :-)

Så nå kjenner jeg på behovet for atter et liv i en litt sunnere atmosfære enn det siste halve året har inneholdt. Cellegiften har tappet meg delvis for krefter. Jeg har ikke greid å trene i en så stor grad at det har hjulpet på formen, men det har nok bidratt på humøret. Jeg har ikke vært på jobb, noe som medfører rolige dager hjemme. dette er jeg ikke vant til. I tillegg har jeg nok også skeiet ut litt i matveien, selv om jeg ikke synes det er formidabel forskjell. I allefall har jeg lagt på meg nesten ti kilo. I og for seg ser jeg på det som positivt. Det er bra i forhold til at jeg ikke blir så tappet for krefter og muskelmasse. Jeg trenger også litt magefett til rekonstruksjonen av brystet. Og ikke minst er det et godt tegn i forhold til at avmagring ville vært et tegn på at noe ikke var som det skulle i kroppen. Så alt i alt overskygger dette det meste av vektøkningen i seg selv.

Uansett har jeg ikke vondt av å prøve å stabilisere vekten og finne igjen litt av formen. Fysisk aktivitet skader ikke, og iallefall ikke så lenge en ikke overdriver. Men det er ingen fare. Oksygenopptaket er såpass elendig at det stopper seg selv før jeg når en grense der det er fare på ferde :-)

Tror kanskje jeg skal belønne meg selv med et par nye løpesko :-)

Én kommentar

Nora

19.mar.2011 kl.16:06

Hei Toril!

Håper alt går bra med deg for tiden :)

Høres flott ut at man kan spise på seg mage, for å få lage nye pupper. Det er så bra at du klarer å se så positivt på ting - digger det! Jeg har det ganskje travelt fremover med tredjeklasse-innspurt og russetiden foran meg, så det blir nok dårlig med Sørlandsbesøk nå, men jeg gleder meg til å komme nedover til sommeren.

Klem fra Nora :)

Skriv en ny kommentar

hits