Jippi!!! Ferdig med cellegift :-)

Så er det gjort! Siste dråper med cellegift gikk inn i går, og det uten komplikasjoner :-) Endelig!

Dette har jeg sett fram til og lurt på hvordan det ble. Det er litt rart å være ferdig også. Men fra nå av er det bare fokus på å bli frisk og få kroppen min tilbake. Riktignok er det stråling igjen, men jeg tenker på det som noe helt annet. Foir det første er det mer lokalt og for det andre påvirkere det ikke alle andre organer i like stor grad som cellegiften. Jeg har mistet hår og delvis negler, huden er tørr og livløs og jeg har lagt på meg 10 kg. Dette er ting som nå vil bedre seg litt etter litt. Håret er på vei ut igjen og neglene skal få litt tid til. Kiloene vil reduseres noe og huden skal få god pleie.

Strålingen vil kunne gi plager i form av solbrenthet og jeg vil bli litt slapp. Men jeg tenker å ta meg litt gradvis på tak og gå turer og samle mye deilig vårenergi nå :-)

Men iallefall ble det feiret slutt på cellegift i går med god champis :-)5 kommentarer

bjørg

22.mar.2011 kl.14:45

Gratulerer! Vet hvordan det føles, nå går det bare riktig vei! Og så godt at det blir vår og lyse, gode dager! Tvi-tvi med strålingen! Klem.

marie, gamlenabo`n

22.mar.2011 kl.20:06

GRATULERER! TOPPERS!!!! Må vere utruleg godt! Trur eg feirar litt på dine vegne i kveld;-)

Varme klemmar frå Åste (som sparar til Kristiansandstur) og Marie

Nora

22.mar.2011 kl.20:54

GRATULERER! Håper at alt utvikler seg i riktig retning :)

Tenker mye på deg, og håper det går fint.

Klemmer fra Nora

Hege J. R.

22.mar.2011 kl.22:55

Gratulerer! Det må jo bare være fantastisk godt å ha kommet så langt:)

Lykke til videre!

Klem:)

Åse

24.mar.2011 kl.19:12

Så fantastike flott! Og du gjør rett i å feire med champis! Det er et tøft kjør for kroppen å gå igjennom cellegiftkurer, kjenner meg igjen i alle bivirkningene du nevner. Det tar tid å komme seg, så nå må du være tålmodig og ikke ivre for mye!!!! Hvile mye, og plei deg selv. Det er godt å høre at humøret ditt er så bra, våren blir nok god! Klem fra Åse K. J

Skriv en ny kommentar

hits