Første uke med stråling er unnagjort :-)

Da er jeg i mål med første uke av strålebehandlingen :-) Det har gått veldig fint. Kroppen er litt medtatt og sliten nå og jeg merker at jeg trenger lengre tid for å ta meg inn. I går var en sånn slappdag med redusert kapasitet. Jeg sov litt dårlig om natta og det påvirker kroppen nok til at den påfølgende dagen ikke blir helt maks.

Men nå er det helg og jeg skal ta meg godt inn igjen :-) Deilig å slenge opp beina og ta et glass rødvin. Helga og påska skal nytes og brukes til å samle energi. Vi holder på med litt opppussing og klargjøring til sommer. Dette skal bare være kos og ikke stress. Badet skal få en liten ansiktsløft uten at det blir tatt helt til bunnen. Kan ikke bruke på hundretusenvis akkurat nå, så vi nøyer oss med litt maling, ny do og dusj og nye håndklær :-)

Utenfor er det litt krukker og trær som skal opp og fram og vi må se over malingen utvendig. Det hadde vært kjekt å få det meste på plass før ferien, slik at den bare kan brukes til kos og avslapping. Det er jo alltid noe å holde på med når en har hus. En blir ikke plaget med fritidsproblemer eller penger som mugger på konto :-) Men så er det deilig når det meste er på plass og en kan sitte ute og grille og kose seg. Trampolina er iallefall kommet opp og det blit nyinvestering i gassgrill i år. Vi har faktisk hatt samme Weber kullgrill nå i iallefall 12 år, så det må vi si er greit. Den har gjort jobben :-) Jeg har liksom ment at gassgrill ikke er ordentlig grill, men har nå krøpet til korset og innrømmet at det er himla praktisk når vi bor her vi bor og nesten kan spise ute hele sommeren. Så da blir det en ordentlig sak som egner seg godt til flere typer matlaging tenker jeg :-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits