Deilig sommerdag midt i påska :-)

For en fantastisk påske! Det er faktisk ikke mye som minner om påske. Det er bra sommertemperatur og det spretter og gror overalt. Vi har hatt litt havtåke den siste tiden, men det er visst vanlig og det er ikke så plagsomt.

I dag har Knut, Eivind og jeg syklet til Belteviga med pølser, vafler og krabbesnøre i sekken. Vi tente et lite bål helt nede i sjøkanten og fikk brent litt rekved og rusk, i tillegg til å grille pølser. Eivind har hatt noe magegreier de siste dagene og det smakte godt med vafler i en tom mage :-)

Vi fikk faktisk kjent på temperaturen i vannet også. Det var faktisk ikke så ille.

 Det var dårlig med krabber. Det er nok litt tidlig enda, men det var gøy å prøve :-)Nå er det tid for hovedservice på beina. Ingenting er vel bedre enn naturpeeling i fjæra med påfølgende saltvannsbad og smøring. Beina er myke som barnerumper :-) Og de har fått rød lakk på. Jeg synes det er ok å få føttene i sommermodus nå som det er klart for å gå barbeint og i åpne sko. Negle mine er en katastrofe, men de på beina ser ikke ut til å falle av. Så da er det bare å gi dem god pleie og håpe at de holder :-)GOD SOMMERPÅSKE!!!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits