Kom mai du skjønne milde :-)

For såvidt var vel april mildere, men men :-)

Det er en deilig tid og den nytes til fulle. Den fantastiske varmen vi fikk rundt påsketider var en sann vitamininnsprøytning. Og det kan trengs nå! Jeg er godt igang med strålingen og ser fram mot 19. mai som ikke er så aldeles langt unna. DA ER JEG FERDIG MED CELLEGIFT OG STRÅLING!!!!!Ikke det vakreste bildet, men det beviser iallefall at jeg var i sjøen 24. april :-) Det var faktisk ikke så kaldt og det ble noen svømmetak. Vi tippet vel en 10-12 grader etterpå :-) Sola varmet og det var ganske godt oppe på land også :-)

I påska var vi hjemme og påskeaften hadde vi egghunt i hagen. Vi var tre familier samlet og vi nøt fantastisk vær og god mat. De fleste av barna er nå så store at egghunten blir mer en sånn morsom tradisjon enn en halsbrekkende jakt på godteri. men gøy var det uansett. Vi hadde laget mat sammen og vi dekte på ute. Supert!

Jeg har nå sydd min første kjole :-) Faktisk har jeg sydd to. En rosa og en i dongeri. Det er gøy det! Jeg kjøper stoff og i tillegg bruker jeg avlagt tøy til detaljer. I denne er det Guro sin rosa jakke fra WOW som fikk ny renesanse :-)Det blir ikke så mye håndarbeid nå som det er så mye å holde på med ute, men litt må jeg ha å gjøre på så vi får se hva jeg finner på :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits