Deilig kveldstur i skog og mark :-)

Det som skulle være en joggetur for å markere slutten på en uke og begynnelsen på en ny, endte opp som en fotorunde istedet :-) Jeg hadde ikke forberedt meg på det og hadde ikke med annet kamera enn min Iphone, som ikke er særlig egnet, desverre. Det yngler med motiv der ute, så det blir nok en repetisjon, men med ordentlig kamera over skuldra.

Så turen var altså ikke noe direkte fremmende for kondisjonen, men desto bedre for det mentale :-)

Jeg legger ut noen av bildene, og beklager litt kvaliteten. Synes likevel det er verdt å dele :-)Hvitveis som snart har gjort sitt. Jeg møtte Ingunn på turen. Hun hadde med kamera og tipset om disse nydelige lilla hvitveisene. Takk :-) Ingunn tar forresten nydelige bilder og jeg anbefaler en tur innom bloggen hennes : http://idosset.blogspot.com/

I denne lysningen traff jeg på to hjorter. Det er ikke godt å se på bildet, men den ene er der, midt på :-) Jeg kom helt nær dem og det er et av disse øyeblikkene der man bare stopper opp.

 

Se på disse nydelige bekkeblommene!! De bare lyste imot meg fra grøftekanten :-)Skjønne små skogfioler :-)


Jeg fant ingen med fire på, men synes de var så grønne og friske at jeg tok dem med læll :-)Nå er det like før disse herlighetene bryter seg ut med sin nydelige duft og sarte utseende. Jeg holder Liljekonvallen som en av mine absolutte favoritter. Kate brukte kun disse, sammen med en kvist av dronning Victorias misteltein, i sin brudebukett da hun giftet seg med prinsen :-)

Dette vitner om at vi også i år får smake deilige, små og søte markjordbær. Jippi !!Øya vi bor på er full av bjørnebærkratt og da kan du jo bare gjette på om vi gleder oss til sensommeren. Søte bjørnebær med vaniljeis. Nam nam :-)

Og til slutt er det blåbæra da. Den er kommet ganske langt til at det bare er tidlig mai. Og det ser ut til å bli mye av den sorten, Hurra :-)

 

Så folkens : ut å snus på naturen!!.
Én kommentar

Ingunn

09.mai.2011 kl.18:31

Heisan igjen, og takk for hyggelig treff i går. Nydelige bilder og flott omtale av vår fantastiske øy. Ja, det er rene rekreasjonen og gå rundt og titte på disse små underene som spretter frem. Takk for hyggelig tilbakemelding fra bloggen min, hyggelig og høre :-) Spennende og høre hvordan "bli ny dagen din" var i dag.

Skriv en ny kommentar

hits