Så ble jeg ny :-)

For en herlig dag :-) !!!

I dag var dagen da jeg skulle fornyes sammen med Radiosør og Lillemarkens.

Vi tok et bilde før jeg startet. Heidi og Ingunn fra Radiosør har vært fotografer og meningsytrere hele veien :-)Turen startet hos Miabell for å se på undertøy. Og de hadde mye lekkert, kan jeg love dere. Og det var god hjelp å få. Jeg fikk med tre sett i prøverommet, men vi var skjønt enige om at det turkise settet fra PrimaDonna som ble tatt ut først, var det skjønneste. det er en frisk farge og noe jeg sansynligvis ikke ville valgt hvis jeg var ute for å kjøpe hverdagstøy :-)Videre gikk turen til Adam & Eva frisør der Bente ventet på oss og som virket betryggende i forhold til hva hun skulle gjøre. Hun valgte å farge hår og bryn, men lot de stakkars fem øyevippene mine være. Hun valgte en mild farging fra L'oreal uten amoniakk for å skåne hodebunn og hår mest mulig. Jeg var litt skeptisk til farging av bryn og for at jeg skulle bli kaptein Sabeltanns tvillingsøster. Men jeg tror det funker greit og det har bare kommet positive tilbakemeldinger på det. Jeg synes det rammer ansiktet pent inn sammen med at håret også er mer markert og jeg venner meg nok til det.

Bente sminket meg også. Det ble en ganske diskret make up for at det ikke skulle bli for hardt. Hun markerte øynene med kajal og jeg fikk en fondation av farget dagkrem og en mousse som ble lagt tynt på for å jevne ut huden. Litt rouge i kinnene, øyeskygge og til slutt lebestift og lipgloss.Resultatet ble bra :-)Så var det klærne sin tur. Vi gikk til Indiska og der ventet noen antrekk på meg.Stilen på Indiska passer meg bra og jeg synes de har mye fint der. Hun hadde funnet fram klær i ulike farger og fasonger. Jeg prøvde og valget fallt til slutt på en kjole i hvitt med hvit tights, beige sid jakke og rosa skjerf. Sammen ble dette kjempefint og vi var vel alle enige om at dette passet best, selv om det ikke akkurat var noen bombe. jeg er ganske så glad i hvitt og rosa :-)

Til slutt var det Eurosko og valg av fottøy til antrekket. Jeg valgte et par ballerinasko med kilehel fra Face. Nydelige:-)

Det var gaver fra de andre butikkene i Lillemarkens også :-) Det var et lite eventyr å komme hjem å pakke opp

Det var blomster, te og godteri, shampoer, pledd, lysestake, Steltonkanne, øredobber, oljer og mat. Og Eivind fikk en sau som både synger og danser :-)Tusen takk for en fantastisk dag!!!!!


 

8 kommentarer

Gunn Elisabeth Fladseth

09.mai.2011 kl.21:38

Wow - for ei strålende og flott dame!!! Ser ut til at du har hatt en innholdsrik dag:)

Tenk å få en hel dag der bare DU står i fokus - det er deg vel unnt:)

Klem fra Gunn Elisabeth

Cathrine

09.mai.2011 kl.21:47

Peningen! Så gøy og flott og så fortjent! Klem

Ingunn

09.mai.2011 kl.23:03

Fantastisk.

Tine

10.mai.2011 kl.09:07

Gratulerer! Så deilig med en sånn dag og du ble veldig fin!

bjørg

10.mai.2011 kl.14:53

Så flott du ble! Gleder meg til å se. Godt å bli stelt litt ekstra med, nå som du snart er i mål med behandlingen!

Miriam, Sara og Laila

10.mai.2011 kl.17:43

Så fantastisk! Dette har du fortjent.

rigmor byttingsvik

22.mai.2011 kl.00:04

Veldig kjekt å se Toril. Du ser flott ut. Heldig som fikk en slik dag da, veldig fortjent. Det er noe vi drømmer om alle samen. Frisør besøk, sminking og shopping! Ønsker deg alt godt. Ha en fin sommer. Ps! Hils alle og spesielt Eivind, god klem fra RigMor=)

Ingrid

03.jun.2011 kl.01:41

Så fin du blei! Takk for fin dugnadsdag på Mammohuset, hils sønnen din og si takk for hjelpen. :)

Skriv en ny kommentar

hits