Hipp Hipp Hipp Hurra !!!! :-)

For en fantastisk 17. mai det har vært. Vi har hatt nydelig vær med unntak av litt vind i perioder, det har vært god stemning i familien, ingen gnagsår, alle bunader passet, maten var enkel, kaka fortreffelig og selskapet fantastisk :-) kan det bli bedre?

Vi startet dagen med barnetog fra rundkjøringa og ut til Hallen. Eivind gikk alene i toget for første gang og var nok litt spent. Vi hadde selvførlgelig gjort klar avtale om treffpunkt på forhånd :-) Det gikk kjempefint og det er bare å ta av seg hatten for den modningsprosessen som har funnet sted det siste året. Vi takker og bukker for en utrolig trygg og god opplevelse av første skoleår :-)

Mari og Hanne hadde bunader i år og valgte å ha dem på helt til kvelden. Mari har farmors ungdomsbunad som vi har restaurert. Hun er veldig fornøyd med det og var kjempeglad for at den passet selv om den er tilpasset henne da hun var 12 :-) Så hennes valg er nok Hardangerbunaden for fremtiden. Hanne har bestemors Nordmørsbunad og er veldig stolt av den. Hun fikk den av bestemor til konfirmasjonen. Vi leverte den inn til en liten omsying og den sitter som et skudd. Nå er det bare Guro igjen av jentene. Det blir muligens bunad til konfirmasjonen neste år, men hun har ikke helt bestemt seg. Eivind skulle i utgangspunktet ha bunad i dag. den var gjort klar og nye bunadsko var kjøpt inn. Men det ble helomvending etter at han hadde fått den på. Jeg skjønte ingenting, men fikk en rimelig god forklaring : Den har ikke lommer til russekortene..... He he. Så da ble det dress :-)

I ettermiddag har vi grillet hos Janne og Terje. Fantastisk deilig og veldig avslappende. Vi fikk oss en god time i solveggen etter mat mens guttene lekte. Fantastisk :-)Målet mitt var å få såpass med hår at jeg kunne gå ut på 17. mai uten å tenke på det. Og det synes jeg at jeg kan si at ble bra :-)

Kvelden ble avsluttet med at Janne og jeg tok en deilig tur i skogen. Vi var nesten alene i lysløypa og kom oss rundt på en time og et kvarter. Jeg er ikke helt i maratonform enda men synes jeg henger rimelig godt med :-)

Nå er det snart natt og jentene er vel også snart fornøyde med dagen. De er ute med venner på hver sitt og skulle nok ønske at det var fri i morgen også :-)

Boris og Bella har kost seg alene her i dag og har fått bløtfor til feiringen. Det er den ytterste luksus og de er lykkelige hver gang de hører lyden av boksen som åpnes. Det er kun ved spesielle anledninger og de forstår at det er høytid da :-)

Da er det bare to strålebehandlinger igjen for meg og det er jeg også veldig fornøyd med :-)

2 kommentarer

Tante Nina

17.mai.2011 kl.22:45

Hipp hipp hurra!! Herlig å titte innom deg:)

Du må lage lomme inni buksa ..så blir det plass til russekortene (Eivind er jo en ordentlig liten mann .... onkel Ove klager også på at bunaden ikke har "skikkelige lommer")

Tante Nina

Ingunn

17.mai.2011 kl.22:45

Så utrolig flotte alle sammen :-) Ja, dagen har vært utrolig flott. Deilig og komme hjem og slenge beina høyt i sofaen. Ønsker deg ei flott ny uke, og lykke til med de siste behandlingene.

Skriv en ny kommentar

hits