Da er jeg litt tilbake, tenker jeg :-)

Det har vært en hektisk og anderledes sommer for oss i år. Min kjære pappa ble gradvis dårligere og døde desverre fra oss nå midt i juli.

Han ble bare 63 år og elsket livet. Så det oppleves ganske så urettferdig at det skulle gå den veien. Jeg måtte bare ta med dette skjønne bildet av han og Mari :-)

Vi kom tilbake til sørlandet for en uke siden og da har vi bare nytt livet med fantastisk vær og gode venner. Det er bare utrolig fint her nå, med temperaturer midt på 20 tallet både i luft og sjø. Det er grilling og vin og sene netter ute. Vi har laget oss et lite krypinn innunder den ene terassen. Der er det deilig skygge på late, varme ettermiddager og deilig lesero på kveldene.

Vi har hengt opp et seil fra IKEA slik at det er enkelt å slå det ned hvis det regner. Det har fungert kjempebra. Vi får se hvor lenge vi kan ha den ute. Det har allerede begynt å bli rimelig fuktig på nettene her nå.

På kveldene tenne vi lykter rundt omkring på uteplassene våre rundt huset. Det er utrolig koselig og sammen med et glass vin og et pledd er kveldene fullkommen :-)

Jeg har også bakt mye i sommer og har prøvd masse nytt. Jeg skal etterhvert legge ut oppskrifter :-) Jeg har SÅÅÅÅ lyst å åpne min egen lille kafe med delikate kaker og småtteri. Så hvis noen kjenner en rik og velvillig onkel, så er jeg klar for et hyggelig samarbeid :-)

Eivind har lært å sykle i sommer og vi har hatt mange fine turer. Vi har hatt kveldsbad både i Belteviga og ved Skjærgårdsheimen. Herlig!

Nå er det bare å prøve å få mest mulig ut av de siste feriedagene og samtidig nyte det.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits