Harrytur til Strømstad :-)

I går ble det impulstur til Sverige :-) Knut, Eivind og jeg satte oss i bilen klokka 8 og la i vei på en biltur som tar fire og en halv time. Vi kjører til Horten og tar ferga til Moss.

Det er litt kjekt å ta denne turen iblant. Vi drar mest for turen sin skyld, men det er greit å få handlet litt også. Glutenfritt mel er for eksempel halve prisen i forhold til hjemme. Og så er det masse fint å få kjøpt av sjokolade og sukkervarer :-)Da ble det litt baking i dag igjen da :-)

Vi koste oss i båthavna og så på alle de flotte båtene som ligger der.Jentene ble hjemme denne gangen. Det er ikke så lett å få med alle på tur lenger.

Tenkte jeg skulle ta med milkshakeoppskrift i dag som en deilig avrunding :-)

Jeg bruker vaniljeis som hovedingrediens. Vi foretrekker Sørlandsis fra Hennig Olsen ( selvfølgelig...). Du kan gjerne bruke sjokoladeis eller annen is også.

Det er greit om isen får tine litt opp så blir det litt mer myk konsistens. Jeg bruker vanligvis en knallgod sjokoladesaus som jeg kjøper hos kaffe og pasta her i Kristiansand. Nå er både de og jeg tomme så da ble det Freia sin denne gangen. Den funker fint den også :-) Smak deg fram, men det går med ganske mye. Så bruker jeg lettmelk i tillegg. Spe litt etter hvert så milkshaken ikke blir for tynn :-)

Ha litt sjokolade langs kanten på glasset og hell shaken i. Digg inn!

Klem Toril

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits