Herlige høstdager :-)

Du verden for noen kontraster det er for tiden! For to dager siden var det t-skjorte og shorts på tur og i går var det full regnhabitt med støvler og det hele. I dag er det igjen utrolig flott :-)

Det er helt supert nå som jeg er hjemme på dagtid og har fått lille Tassen til turkamerat. Da kommer jeg meg ut hver eneste dag, uansett vær og vind. Det er like deilig når det høljer som på en dag som denne :-) Vi har de siste dagene gått en løype som er passe lang for Tassen. Det er ikke lange bein på kroppen enda og jeg må passe litt på for ikke å slite han ut. Men han er utrolig glad for å få være med ut og tar rennafart og sklir på magen i det våte gresset :-)

I dag har vi vært ut til Daumannsholmen og gått Kjærlighetsstien tilbake. Det er så mange fine farger nå og jeg går og plukker med meg kvister, grener og blomster hjem. Det er også like før det blir blått i blått med bjørnebær :-) Da tror jeg at jeg må finne på noe spennende å legge ut :-) Ellers har jeg også lyst å bruke høstens frukt til å bake mye godt, i tillegg til å sylte og hermetisere litt. Jeg har ikke epletre med mye eple selv så hvis noen har et tre stående som dere ikke greier å tømme, så bare si fra! Jeg kommer!!! He he

Kattene setter også pris på det jeg drar i hus :-)

Folkens: ut å nyt naturen nå og plukk av og sett pris på det det som finnes der ute! :-)

Klem Toril

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits