Deilig å begynne på jobb igjen :-)Det var helt supert å få begynne på jobb igjen :-) Jeg har brukt tiden godt hjemme også og egentlig kost meg med det også, men det er noe med det å få lov å gjøre det en er vant til.

Jeg startet forrige torsdag og skal jobbe to dager pr uke en liten måned for så å gå opp til 50%. Så regner jeg med å være i normal aktivitet, altså full jobb, fra litt før jul. Låvvli :-) Jeg har overført ferie til neste år og kan få ta ut det en dag pr uke for å gjøre overgangen så myk som mulig. Det kombinert med fleksitid og mulighet for hjemmekontor vil nok sørge for at dette går bra. Jeg har en fantastisk arbeidsgiver som har fulgt meg opp på en upåklagelig måte og som nå er med å planlegger en best mulig arbeidsstart. Dette er virkelig noe jeg håper de fleste opplever. Det har mye å si at du er velkommen tilbake på jobb med de ressurser du har. Og ikke minst at du får skynde deg langsomt. Selv tror jeg dette bidrar til at jeg kan være i jobb stabilt, istedet for å bli presset til å jobbe mest mulig for så å gå i veggen etter tre måneder.

Jeg har også fått beholde min stedfortreder fram til jul. Dette er med på å gjøre at jeg vet at arbeidsoppgavene blir ivaretatt mens jeg selv nøster opp litt etterhvert. Meningen er at jeg skal ta over oppgavene litt etter litt. Igjen ; fantastisk :-)

Så er jo jeg da i den spesielle situasjonen at jeg jobber med min egen diagnose. Som leder for mammografienheten vil jeg daglig bli påmint hva jeg har gått gjennom. Derfor må jeg også finne en metode for å skjerme meg selv for i det hele tatt å holde meg i jobben jeg elsker. Første utfordring kommer neste uke med fagdag i enheten. Da kommer det inn en som skal fortelle om sin opplevelse av brystkreft og i tillegg er det undervisning på stråleterapien. Dette blir litt heavy nå og jeg har derfor valgt å være på kontoret den dagen og bare delta på lunsj sammen med dem og ta med det som er fellesskap.

Ellers er jo høsten på full frammarsj og det merkes på luften. Det har regnet mye i det siste og selv om vi har hatt brukbar temperatur, har det plutselig blitt behov for langermet når jeg er på tur med Tassen. Det er det som er ok med å ha hund. En kommer seg ut på tur uansett vær og vind. Jeg har iallefall ikke hatt vondt av de daglige turene som vi har her i vårt fantastiske nærområde :-)

Tassen begynner å bli en lydig liten hund som vi har mye glede av. Han kan nå "sitt", "ligg", "gi labb" ( hva nå enn det er godt for...) han kommer når vi roper og sliter litt med å ikke vise sin glede i form av å hoppe opp på folk :-) Vi har et godt stykke igjen til han er der vi vil han skal være, men utgangspunktet er godt. Han er en glad hund som gjør alt, virkelig ALT, for en godbit. Det kan være alt fra grillpølse, servelat og til tørrfor :-) Det som er ekklest er at han også foretrekker kattebæsj... Æsj! Så det ligger an til en real ormekur :-)

Ja ja. Jeg er straks klar for å dra inn på jobb for å være med på felles fagdag for hele avdelingen. Kjekt :-)

Ha en fin dag, alle sammen :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits