Du verden, som det gror :-))))Håret er på god vei ut igjen :-) Etter første cellegiftkur mistet jeg håret. Det begynte i det små med noen hårstrå, og senere i større laser. Jeg valgte å barbere det bort etter noen dager. Jeg har hele tiden vært komfortabel med at håret skulle være borte en stund, og valgte bevisst å ikke ha parykk. Det har heller ikke vært noe savn, og jeg har heller pyntet meg med øredobber og ulike skjerf. I vinter brukte jeg ulike luer, men gikk nok mest i en deilig rosa en fra Oleanna :-)

I jula var hodet bart :-) Jeg fant fram en arvet pelskrage som ble en god varmekilde den vinteren :-)

Dette var før jeg mistet øyenbryn og vipper. Da jeg mistet dem, forandret det mer av utseendet mitt enn selve håret. Vipper og bryn er enda ikke helt på plass og jeg merker at jeg er mer avhengig av sminke nå, enn tidligere.

I mai var jeg så heldig å få en bli ny dag :-) Da hadde håret så smått begynt å vende tilbake. Det var helt babytynt og det grå kom ut først. Jeg trodde en stund at jeg ville bli helgrå. Frisøren farget de fjonene som var og det gjorde meg utrolig glad å bli tatt på alvor. Hun kunne fort ha sagt at det ikke var så mye å gjøre enda, men valgte å ta det som en utfordring.

 Sånn så det ut før og etter. Her ser dere også hvordan helt fjontynne øyebryn faktisk kan trylles fram igjen :-)

Men mye har skjedd siden mai. Når det begynte å bli litt lengde å snakke om, så jeg snart at krøllene var på vei tilbake. Og det er jo ikke måte på !!! He he. Jeg hadde mye krøller som barn, men har i voksen alder bare hatt moderat krøll og bra med fall. Men nå.... Jeg vet ikke hvordan dette varer men jeg håper å få beholde litt krøll iallefall. Akkurat nå synes jeg at jeg ser ut som en 60 åring med fersk permanent :-)

Så får vi se da om jeg blir som før :-)

Så hvis det er noen andre der ute som har eller skal miste håret : stå på, det vokser ut igjen og det finnes løsninger på det meste :-)


6 kommentarer

Bjørg

10.okt.2011 kl.10:12

Du er tøff! Når jeg tenker tilbake skulle en visst vært mer frimodig! Nå er håret forlengst tilbake, og legger jeg godviljen til,er det faktisk bittelitt mer bøy på mitt strie hår enn før!! Alt hjelper.

Synne

10.okt.2011 kl.13:49

Hei! Jeg fant akkurat bloggen din da jeg leste Norsk Ukeblad, spennende artikkel. Jeg er så imponert over den positive holdningen din, jeg har ikke kreft, men har hatt to hjerteinfarkt, og jeg sliter veldig med psyken etter dette, skulle ønske jeg hadde litt mer av ditt pågangsmot! Kommer nok til å følge bloggen din framover!

snuddpaahodet

10.okt.2011 kl.22:40

Bjørg:

Du er tøff selv og jeg har sagt det før; håper jeg holder meg like godt som deg!

snuddpaahodet

10.okt.2011 kl.22:43

Synne:

Takk for hyggelig tilbakemelding :-) Jeg prøver så godt jeg kan å se det positive i det meste. Hvis det kan inspirere andre har jeg oppnådd litt ekstra :-) Koselig at du vil følge bloggen min :-)

Elisabeth

14.okt.2011 kl.13:13

Heisann.

Har truffet deg via din kollega Kirsti. På suppeklubb.

Jammen kan du dette med å finne positivt fokus i hverdagen. Midt oppi dette jordskjelvet du har vært en del av. Imponert!

Imponert er jeg også av de flotte kakene dine. Tror jammen jeg skal bake en kake idag. Kanskje en av dine oppskrifter?

Kanskje treffes vi igjen engang jeg er på besøk hos Kirsti?

God helg ønskes deg. Samt fortsatt god bedring :o)

snuddpaahodet

14.okt.2011 kl.16:25

Elisabeth:

Så kjekt :-) Kirsti får ta deg med hit på besøk en gang, så kan jeg servere kake vettu :-)

Takk for hilsen og koselig tilbakemelding :-)

God helg

Skriv en ny kommentar

hits