I'm in it to win it :-)

Overskriften fikk jeg i hodet i går kveld :-) Jeg var på "pub til pub runde" i byen. Ikke så galt som det høres ut som, men det er ganske typisk at det skjer mer på en kveld enn jeg egentlig rekker over. Vanligvis er jeg da god å prioritere og å velge det jeg synes gir meg mest. Men akkurat i går var det to arrangementer jeg bare hadde lyst å delta på. Så ble det ene litt amputert men jeg fikk alikevel med meg noe :-)

Først var det Rosa Sløyfe kveld på Hotell Ernst. Det hadde jeg bestemt meg for å delta på og dra dit for å støtte opp om et så viktig tema. Jeg fikk med meg to-tre flotte innlegg og fikk kjøpt ny rosa sløyfe med diamant :-) Så bar det rett i Domkirka for å få med meg konsert og foredrag i forbindelse med verdensdagen for psykisk helse. Og du verden, det var ikke mye å angre på at en deltok der! Også her var det flotte foredrag og ikke minst konsert med Team Thom. Gåttesies!! De er bare knallflinke og løftet taket av kirka :-)

En av sangene de framførte gikk rett hjem. Den har de laget selv i forbindelse med sandvolleyball EM som var her i sommer. Den heter "In it to win it" og kan nok godt overføres til andre kamper enn de som utkjempes i idretten.

Hvis du har lyst å høre en smakebit eller for såvidt laste den ned, kan du prøve det her

For meg er det viktig å finne inspirasjonskilder til å kunne lage meg en positiv hverdag. Det å komme seg ut blant folk og i tillegg få sånne opplevelser, er gull verdt. Det samme kan jeg si om å begynne på jobb igjen. Det er vanskelig å begrense seg til den 40 prosenten jeg skal jobbe nå til å begynne med.Å være på jobb gir hodet noe annet å jobbe med og dagene går uhyggelig fort :-)

Med gårsdagen fikk jeg et nytt mål å jobbe for : I'm in it to win it :-)

Tenk litt over det.....

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits